WIPERS.UA - щітки склоочисника з доставкою
Назад
Антидощ
  1. Детейлінг
  2. Очисник скла автомобіля
  3. Антидощ
  4. Рідкий антидощ
  5. K2
  6. K2 VISIO Pro антидощ для скла та дзеркал в наборі 150 мл

K2 VISIO Pro антидощ для скла та дзеркал в наборі 150 мл K2 D4028

K2 D4028
415 ₴
499 ₴
Вы заощаджуєте: 84 грн
В наявності
Безкоштовна доставка замовлень на суму від 1500 грн
При завершенні замовлення на сайті та за умови повної передплати
Ціна зі знижкою
402.55 ₴
При завершенні замовлення на сайті та за умови повної передплати

Невидимий склоочисник K2 Vizio Pro. Сенсаційний інструмент, який значно покращує видимість за несприятливих погодних умов без необхідності використання склоочисників. Унікальна формула створює на поверхні лобового скла тонкий невидимий шар, який запобігає прилипанню води та потраплянню крапель води з лобового скла під час руху. Ефект самостікання води з поверхні скла сприяє руху зі швидкістю 45 км/год – чим вище швидкість або інтенсивність опадів, тим ефективніший продукт. Вода у вигляді великих крапель легко стікає під дією повітряного потоку, що покращує видимість. Захищає вікна та фари від пилу та дорожнього бруду. Зимой олегличка окон ото лда.

На цій сторінці можна купити K2 D4028 ціна 415.00 грн. Код товару: D4028, виробник K2. Купити K2 VISIO Pro антидощ для скла та дзеркал в наборі 150 мл в інтернет магазині детейлінгу можна зі знижкою 3% та гарантією, що Ви купиєте 100% оригінальний продукт.

Тут можна купити K2 D4028 з доставкою по Києву. Також ми відправляємо товари щодня до будь-якого населеного пункту України: Алчевськ, Біла Церква, Бердянськ, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луганськ, Луцьк, Львів, Макіївка, Маріуполь, Мелітополь, Мукачеве, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці та інші міста, в яких хочуть купити K2 VISIO Pro антидощ для скла та дзеркал в наборі 150 мл зі швидкою доставкою.

Оцінка: 50/50 на основі 5 відгуків користувачів

Вам також підійде:

Схожі товари:

Статті, огляди, поради